maanantai 6. lokakuuta 2014

Joulutyttö

Pitkästä aikaa maskailin. Kuvassa käytetty 3 eri Magnolian leimaa. Kuvan väritin DI-pikkupulloilla ja siveltimellä. Kuvasta tuli niin 'iso' että eipä siihen sitten mahtunutkaan mitään ylimääräistä härpäkettä. :) 

Tyttö keinussa

Hupsista kun löysin sellaisen joululeiman mitä en ollut vielä käyttänyt ollenkaan ja muistaisin omistaneeni tämän jo pari vuotta. :) Tämä ihana tyttönen on Penny Blackin ja värittelin sen DI-pikkupulloilla. Joulutähdet on Magnolian stanssilla veivatut ja DI-mustetyynyllä mustetetut. Vihreät havut on Martan leikkurilla näpsitty. Tämäkin on jälleen tälläinen simppeli kortti, ilman härpäkkeitä. :)

Saaduista leimakuvista korteiksi



Nämä leimakuvat ovat tulleet minulle varmaankin 2 vuotta sitten. Kainuun korttteilijoiden tapaamisessa vaihdoimme kerran joulukuoret joihin jokainen oli laittanut tarvikkeita korttien tekoon. Minun kuoresta löytyi nämä leimakuvat jotka päätin nyt tänä vuonna värittää. Värittely tapahtui DI-pikkupulloilla ja siveltimellä. Joulutähti on veivattu Magnolian stanssilla ja paprut mustetin punaisella DI-tyynyllä. Simppelit kortit ilman sen suurempia härpäkkeitä. :)

Prismoilla harjoittelua




Tuli keväällä hankittua Prismacolour kynät ja en ole niillä vielä kovinkaan paljon leikkinyt. Nyt keskellä joulukortti buumia ajattekin kokeilla onnistuuko se värittäminen ollenkaan. Pienten vinkkien (Kiitos Susa) ja muutaman harjoituskuvan jälkeen syntyi nämä 4 kuvaa jotka tein sitten korteiksi asti. Ihanat kynät ja paljon opittavaa, mutta siitä syystä just tämä askartelu vaan on niin ihanata! :) <3

keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Silput kortteihin


Varmaankin moni askartelija jemmaa ylijäämä papereita siihen 'myöhempään käyttöön'. Itse teen myös niin ja tänä vuonna päätin, että nyt teen ihan oikeasti jotain. Itselläni on pääasiassa jäänyt suorakaiteen muotoisia suikaleita jotka sitten leikkasin paperileikkurilla kolmion muotoisiksi. Tämän jälkeen päällystin korttipohjan Bilteman 2-puoleisella teipillä. Sitten tämän jälkeen aloin vain laittamaan paperikolmioita vieriviereen ja tommosia niistä sitten tuli. :) 

SPR:n Ole Ystävä kampanja

Pitkästä aikaa päivitellään vähän blogiakin. :) Kortteja on tullut tehtyä mutta laiskuus vaivannu saada kuvia tänne asti.
Minäpä osallistuin SPR:n Ole Ystävä kampanjaan tekemällä 11 joulukorttia jotka SPR sitten lähettää yksinäisille vanhuksille. Simppelillä mallilla mentiin eli, embossasin Stampendousin lumihiutaletaustan valkoisella kohojauheella. Sitten eri sävyisiä sinisiä levittelin 
musteenlevittimellä. Tervehdyksen enbossasin vellumille. Se oli siinä. ;)