lauantai 16. kesäkuuta 2012

Voihan Westie!

Tänään on tullut hiottua penkkejä! Mulla on meneillään askarteluhuoneen teko/sisustus kun toi mun rakas ukkelini on antanut ymmärtää, että tavaraa on aika paljon ja mun nurkkaus työhuoneessa 'pursuaa', mitä lie sitten tarkoittaakaan. Joo, piti kuitenkin saada värkättyä tänään jotain niin teinpä tälläisen westie kortin. Westiet on lähellä sydäntä koska täällä meillä kotona niitä hiippailee pari kappaletta! :)


keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Mummo vauhdissa!

Postilaatikkoon kolahti alkuviikolla tämä leima ja pitihän sitä päätä kokeilemaan mahdollisimman nopeesti. Tämmösen tagin sain aikaseksi sitten. Mutta olipahan hauskaa väritellä mummelia jolla on ihan selvästi hoppu jonnekkin! :)


tiistai 12. kesäkuuta 2012

Magnoliahaaste #105


Tällänen kortti tällä kertaa... Magnoliahaasteen aiheena oli luonnos ja tämä on nyt sitten minun näkemykseni siitä. Tajusin vasta kun kortti oli valmis, että jotain unohtui eikä kortti orjallisesti noudata luonnosta.
Mutta tämä kortti lähteepi Tampereelle, kummitytölle joka täyttää 8 vuotta!!! :) <3


maanantai 4. kesäkuuta 2012

Magnoliahaaste #104

Niih, tällänen kortti synty tällä kertaa Mangnoliahaasteeseen missä aiheena on luonnos. Aika hempee tuli väritykseltään ja muutenkaan en tiedä tuliko tästä kiva? Sen tiedän ainakin, että tämä Intialainen Tilda on mun yks lemppari tällä hetkellä! :)


Sunnuntain värkkäys

Tämä mummelikortti syntyi sunnuntain ratoksi. Kuva on aivan ihana ja sitä oli niin mukava värittää, pakosti hymyilytti kun vaan katsoi kuvaa. Tälle kortille on jo saajansa kunhan vaan maltan odottaa heinäkuulle! ;)